Makarski komunalac d.o.o. poslodavac godine za osobe s invaliditetom

U okviru projekta “Poslodavac godine za osobe s invaliditetom” za 2017. godinu Makarski komunalac d.o.o. dobitnik je nagrade u kategoriji “Javni sektor”. Dodjela nagrada održana je u srijedu 2. svibnja u Velikoj dvorani Hrvatske udruge poslodavaca u Green Gold-u, a nagrade je uručio ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić. Nagrada i priznanje se dodjeljuju unutar Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskoga sustava.

Od početka godine Zavod je proveo selekciju poslodavaca te obišao 16 gradova i u 20 organizacija koje su ušle u uži izbor za nagradu proveo intervjue s poslodavcima i zaposlenicima s invaliditetom. U kategoriji “javni sektor” među nominiranim istaknuo se Makarski komunalac d.o.o. jer je, kako stoji u priopćenju, “svojim primjerom, dobrom praksom i iskustvima te senzibiliziranošću za problematiku osoba s invaliditetom, omogućio osobama s invaliditetom da u prilagođenim uvjetima ravnopravno sudjeluju i doprinose uspjehom”.

Nagrada i priznanje dodijeljeni su još tvrtki Punkt iz Pule u kategoriji “mikropoduzetnik”, Bijela harmonija iz Zagreba u kategoriji “mali poduzetnik”, Galeb iz Omiša u kategoriji “primjer dobre prakse”, Parkovi plus iz Rijeke u kategoriji “srednji poduzetnik” i Drvna industrija Klana iz Klana u kategoriji “veliki poduzetnik”.

02.05.2018., Zagreb - U velikoj dvorani HUP-a odrzana je svecana dodjela nagrade Poslodavac godine za osobe s invaliditetom za 2017. godinu. Dodjeli nagrade nazocio je i ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavic. Nagrada u kategoriji Javni sektor, dobitnik  Makarski komunalac d.o.o. Photo: Robert Anic/PIXSELL
Photo: Robert Anic/PIXSELL

 

02.05.2018., Zagreb - U velikoj dvorani HUP-a odrzana je svecana dodjela nagrade Poslodavac godine za osobe s invaliditetom za 2017. godinu. Dodjeli nagrade nazocio je i ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavic. Photo: Robert Anic/PIXSELL
Photo: Robert Anic/PIXSELL

 

 

Svakako provjerite

featured

Zapisnik o pregledu ponuda

2. Zapisnik o pregledu ponuda