Obavijest građanima: Počele predbilježbe za dodjelu besplatnih vrtnih i kućnih kompostera

U povodu Dana planeta Zemlje Grad Makarska i Makarski komunalac d.o.o će na Trgu 156. brigade Hrvatske vojske građanima dijeliti vrtne(400 l) i kućne kompostere(16l). Svi stanovnici Makarske zainteresirani za dodjelu besplatnih kompostera  mogu se predbilježiti pozivom na broj telefona 021 695 010 (Makarski komunalac) do četvrtka 21. travnja.

Nabava 100 vrtnih kompostera (400 l) sufinancirana je sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a zahvaljujući projektu Nabava komunalne opreme, u Makarskoj su nedavno, na 10 lokacija u gradu, postavljeni i pametni spremnici.

Podjela kompostera dio je programa obilježavanja 22. travnja Dana planeta zemlje kojeg Grad Makarska priprema u suradnji sa Makarskim komunalcem d.o.o. i Javnom ustanovom Makarska razvojna agencija MARA. Cjeloviti program obilježavanja Dana planeta Zemlje bit će objavljen uskoro.

 

Svakako provjerite

spremnici_papir (2)

Makarski komunalac 21. veljače kreće s prikupljanjem odvojenog papira kućanstvima Inbox – obavijest za korisnike

Poštovani, nakon distribucije spremnika Makarski komunalac d.o.o. kreće se za prikupljanjem odvojeno prikupljenog  papira  u kućanstvima. Pražnjenje ...